Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Una setmana cultural ben vestida, la de Roís de Corella

indumentariaLa indumentària tradicional valenciana és la part principal de la setmana cultural que la Falla Roís de Corella, de Gandia. En tots els dies que dura (del 15 al 18 de maig) se sortejarà una marta morellana.

Cada dia hi haurà una xarrada al casal de la comissió (situat al carrer Benicanena, número 65) que començarà en tots els casos a les 20 hores. El dia 15 tindrà per títol “Les meues reines” i tractarà de joieria; el 16 intervindrà l’artista faller Josep Sanchís; el 17 tornarà a dir-se “Les meues reines” i es parlarà d’indumentària; i per últim, el dia 18, Raúl Mora, responsable de l’àrea d’indumentària regional de Rafael Catalá, farà una intervenció.