Este dissabte, festes andaluses i dels 80

anys80feriaabrilEste mes el tenim mogut quant a festes de comissions falleres. A Dénia, la Falla Les Roques retornarà als anys 80 dissabte per la nit, i a València eixe mateix dia continuen les Fires d’Abril falleres en la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port.

Així és. Per una banda, la Falla Les Roques celebrarà una festa ambientada en els anys 80 amb begudes típiques de Cuba. Començarà a les 21.00 hores amb un sopar d’entrepà (no cal que estiga preparat en els vuitanta) i, a les 22.30, serà l’inici de la festa en sí. No cal ser faller, ni haver sigut jove en eixa dècada, per a participar.

Per altre lloc, eixa mateixa nit però al carrer Floresta de València, la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port celebrarà la seua Fira d’Abril a partir de les 20.00 hores. Hi haurà el menjar típic d’estes ocasions (tapes, pescaíto, etc.) a preus populars, i després de sopar encendran el seu “alumbrao”. En la festa actuarà el cor A.C.R.A. de Torrent. per tal que els assistents s’unflen a ballar sevillanes.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar