Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Este dissabte, festes andaluses i dels 80

anys80feriaabrilEste mes el tenim mogut quant a festes de comissions falleres. A Dénia, la Falla Les Roques retornarà als anys 80 dissabte per la nit, i a València eixe mateix dia continuen les Fires d’Abril falleres en la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port.

Així és. Per una banda, la Falla Les Roques celebrarà una festa ambientada en els anys 80 amb begudes típiques de Cuba. Començarà a les 21.00 hores amb un sopar d’entrepà (no cal que estiga preparat en els vuitanta) i, a les 22.30, serà l’inici de la festa en sí. No cal ser faller, ni haver sigut jove en eixa dècada, per a participar.

Per altre lloc, eixa mateixa nit però al carrer Floresta de València, la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port celebrarà la seua Fira d’Abril a partir de les 20.00 hores. Hi haurà el menjar típic d’estes ocasions (tapes, pescaíto, etc.) a preus populars, i després de sopar encendran el seu “alumbrao”. En la festa actuarà el cor A.C.R.A. de Torrent. per tal que els assistents s’unflen a ballar sevillanes.