Este dissabte, festes andaluses i dels 80

Este mes el tenim mogut quant a festes de comissions falleres. A Dénia, la Falla Les Roques retornarà als anys 80 dissabte per la nit, i a València eixe mateix dia continuen les Fires d’Abril falleres en la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port.

Així és. Per una banda, la Falla Les Roques celebrarà una festa ambientada en els anys 80 amb begudes típiques de Cuba. Començarà a les 21.00 hores amb un sopar d’entrepà (no cal que estiga preparat en els vuitanta) i, a les 22.30, serà l’inici de la festa en sí. No cal ser faller, ni haver sigut jove en eixa dècada, per a participar.

Per altre lloc, eixa mateixa nit però al carrer Floresta de València, la Falla Manuel Candela-Avinguda del Port celebrarà la seua Fira d’Abril a partir de les 20.00 hores. Hi haurà el menjar típic d’estes ocasions (tapes, pescaíto, etc.) a preus populars, i després de sopar encendran el seu “alumbrao”. En la festa actuarà el cor A.C.R.A. de Torrent. per tal que els assistents s’unflen a ballar sevillanes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar