¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Albereda-Av. França crea el premi Vicente Monfort

escutalberedaUn premi a la tasca en el món de les arts i altre a audiovisuals creats per comissions falleres tindran el nom de Vicente Monfort, president perpetu de la Falla Prolongació de l’Albereda-Avinguda de França. Una comissió on, per cert, ja no està Julio Tormo, el seu president fins a l’exercici anterior i que ara és faller de Pizarro-Ciril Amorós.

La Falla Albereda-Avinguda de França ha instaurat els premis Vicente Monfort, nom d’un vicepresident fundador d’esta comissió i president perpetu. La temàtica d’estos guardons va lligada a la vida personal i professional d’este home, i són dos: el primer, a la tasca de persones i col·lectius en l’àmbit artístic, i el segon, a la millor producció audivisual realitzada per una comissió fallera i que tinga com a tema precisament les Falles. Les bases d’estos premis es faran públiques al llarg de l’exercici.