Una creu (de maig) per al Titanic

Hui, la Falla Francesc Climent-Uruguai plantarà una creu de maig que dedicarà a l’enfonsament del Titanic i a les seues víctimes, del qual es van complir 100 anys el dia 15 d’abril. Esperem que no acabe passada per aigua.

La creu, que participarà en el concurs de Lo Rat Penat, es col·locarà a l’encreuament dels carrers Uruguai i Carters, i la beneïran a les nou de la nit de hui dia 3.  A l’acte assistiran les falleres majors i presidents de la comissió i el president de la Fundació del Titanic a Espanya, Jesús Ferreiro, que vindrà des de Barcelona. Durant el seu transcurs s’interpretaran peces de violí tocat pel músic catedràtic Fernando Pascual.

L’enorme vaixell RMS Titanic va passar a la història quan durant el seu viatge inaugural, en la nit del 14 al 15 d’abril de 1912, va xocar amb un iceberg prop de la costa de Terranova i va enfonsar-se en menys de tres hores. Més de 1.500 passatgers van perdre la vida en este accident, succés que va causar una gran commoció.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar