Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Nou Campanar rebrà el primer premi Juan Canet

Falla infantil Nou Campanar 2012.La Falla Pediatre Jorge Comín-Serra Calderona rebrà el premi Juan Canet – Falla Espartero l’11 de maig. El seu monument infantil ha guanyat en la primera edició d’este guardó.

La falla infantil de Nou Campanar plantada en les passades festes, de lema Carrusel d’emocions i obra de l’artista Julio Monterrubio, ha aconseguit este premi per la seua qualitat artística. El dia 15 de març així ho va decidir un jurat que va recórrer totes les demarcacions on hi havia falles infantils de la màxima categoria. En especial, van valorar el detall i la pintura dels monuments, característiques molt especials de l’artista que dóna nom a la distinció, Juan Canet. L’acte de entrega del premi tindrà lloc el dia 11 de maig a les 21.00, dins del casal “El nostra” de la Falla Espartero-Ramón y Cajal, situat al carrer Pare Jofré, número 24, baix.