Les associacions falleres entre cacau i tramussos

Agrupacions, interagrupacions, federacions… Amb tant d’embolic d’associacions falleres alguns fallers ja no saben d’on són. ¿Són necessàries? ¿Servixen per a alguna cosa? ¿Són tan associacionistes de veritat les comissions, o en realitat són més bé individualistes? Este es el tema que es tractarà en el pròxim debat “Cacau i tramussos” organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Serà el 10 de maig, i no cal estar associat a res, ni tan sols a un gimnàs, per assistir: l’entrada és lliure.

El col·loqui “El associacionisme en les Falles”, que començarà a les vuit de la vesprada, tindrà lloc al casal de la comissió i comptarà amb els següents participants: Juan Armiñana Salvador (president de la Federació de Falles de la Secció Especial), Nicolás Garcés Casal (president de la Federació de Falles Benicalap-Campanar), Antonio Sánchez Uroz (president de l’Agrupació de Falles Olivereta i candidat únic a la presidència de la Interagrupació de Falles) i Ramón Lluch Martínez (president de la Federació Falles d’Especial Enginy i Gràcia, reelegit en el càrrec recentment). Moderarà Manuel Andrés Ferreira, periodista especialitzat en Falles del diari Las Provincias.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar