¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Les associacions falleres entre cacau i tramussos

bb banner

Agrupacions, interagrupacions, federacions… Amb tant d’embolic d’associacions falleres alguns fallers ja no saben d’on són. ¿Són necessàries? ¿Servixen per a alguna cosa? ¿Són tan associacionistes de veritat les comissions, o en realitat són més bé individualistes? Este es el tema que es tractarà en el pròxim debat “Cacau i tramussos” organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Serà el 10 de maig, i no cal estar associat a res, ni tan sols a un gimnàs, per assistir: l’entrada és lliure.

El col·loqui “El associacionisme en les Falles”, que començarà a les vuit de la vesprada, tindrà lloc al casal de la comissió i comptarà amb els següents participants: Juan Armiñana Salvador (president de la Federació de Falles de la Secció Especial), Nicolás Garcés Casal (president de la Federació de Falles Benicalap-Campanar), Antonio Sánchez Uroz (president de l’Agrupació de Falles Olivereta i candidat únic a la presidència de la Interagrupació de Falles) i Ramón Lluch Martínez (president de la Federació Falles d’Especial Enginy i Gràcia, reelegit en el càrrec recentment). Moderarà Manuel Andrés Ferreira, periodista especialitzat en Falles del diari Las Provincias.