A les falles de Gandia no els agrada els rumors

La Federació de Falles de Gandia està fins al mocador del cap dels xafardejos en alguns mitjans de comunicació i blogs fallers en relació a les fallers majors de la localitat, i per evitar polèmiques per la publicació d’informacions incorrectes, a partir d’ara les primeres en saber les novetats seran les 23 comissions d’esta ciutat.

En un comunicat publicat en la seua web oficial, la Federació de Falles de Gandia respon a uns comentaris apareguts recentment en un blog de notícies falleres afirmant que la informació referida als temps i actes de les falleres majors de Gandia són exclusiva competència de la junta executiva d’este organisme, per delegació de l’Assemblea de Falles.

La federació opina en el mateix text que “les insinuacions incertes aparegudes per escrit en aquestos mitjans o blogs sembla que busquen el titular, amb bona intenció o no, o senzillament amb la intenció d’alimentar polèmiques estèrils, no informar, ni tan sols opinar, sinó fer-se ressò de comentaris poc innocents, i en altres casos desinformar”. També li sembla sospitós que estos mitjans no publiquen notícies bones sobre les Falles de Gandia com el rècord de visites del Museu Faller o la seua inclusió en la xarxa de Museus de la Comunitat Valenciana.

En vista de la situació, l’executiva no vol alimentar cap polèmica “inventada i estèril”, i el que haja de dir ho sabran exclusivament i abans que ningú, les 23 comissions falleres de Gandia.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar