Fallas para falleros y no falleros según Candreu

A les falles de Gandia no els agrada els rumors

jlfgandiaLa Federació de Falles de Gandia està fins al mocador del cap dels xafardejos en alguns mitjans de comunicació i blogs fallers en relació a les fallers majors de la localitat, i per evitar polèmiques per la publicació d’informacions incorrectes, a partir d’ara les primeres en saber les novetats seran les 23 comissions d’esta ciutat.

En un comunicat publicat en la seua web oficial, la Federació de Falles de Gandia respon a uns comentaris apareguts recentment en un blog de notícies falleres afirmant que la informació referida als temps i actes de les falleres majors de Gandia són exclusiva competència de la junta executiva d’este organisme, per delegació de l’Assemblea de Falles.

La federació opina en el mateix text que “les insinuacions incertes aparegudes per escrit en aquestos mitjans o blogs sembla que busquen el titular, amb bona intenció o no, o senzillament amb la intenció d’alimentar polèmiques estèrils, no informar, ni tan sols opinar, sinó fer-se ressò de comentaris poc innocents, i en altres casos desinformar”. També li sembla sospitós que estos mitjans no publiquen notícies bones sobre les Falles de Gandia com el rècord de visites del Museu Faller o la seua inclusió en la xarxa de Museus de la Comunitat Valenciana.

En vista de la situació, l’executiva no vol alimentar cap polèmica “inventada i estèril”, i el que haja de dir ho sabran exclusivament i abans que ningú, les 23 comissions falleres de Gandia.