Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falleres majors de Les Roques arriben motoritzades

fmroques

En un cotxe amb sostre descobert, i pitant com en els embussos de trànsit, arribaren les falleres majors de la Falla Les Roques (Dénia) al seu nomenament oficial. I ja al casal, fideuà, paella i festa. ¡Això és vida!

falleresmajorsroques

A les 12.30 van arribar les noves falleres majors d’esta comissió al casal de la mateixa, i ho van fer traent el cap pel sostre d’un cotxe que no parava de pitar. El vicepresident de la comissió Salvador Candel les acompanyava. En arribar, els presidents de la falla van ajudar-les a eixir i els quatre van entrar al casal passat per una estora roja. Entre aplaudiments van col·locar-se junt a ells i junt a la secretària de la comissió, Aroa Forment, qui va demanar la presència de les falleres majors de Dénia, Anna Sobrecases i Ainhoa Flores, i el president de la Junta Local, Jaume Bertomeu. Amb tots reunits, Aroa va llegir l’acta que nomenava formalment la treta o quadre d’honor de la comissió: president, José Antonio Monsonís Bertomeu; fallera major, Pamela Pagador Barber; president infantil, Marcos Gimeno Pérez; i fallera major infantil, Emma Miralles Rosell. Després hi hagué un aperitiu que va donar pas a un sopar per als fallers amb paella i fideuà.