Especial vol cremar-les el tercer dilluns de març

Cremà de una falla.
Cremà de una falla.

En vista de l’èxit de públic que han tingut les Falles d’enguany per caure el dia 19 de març en dilluns, la gent s’ha revolucionat amb tant diners entrant a València. Per això, a molts els ha eixit el símbol de l’euro als ulls com al Senyor Cranc (el de Bob Esponja) i volen que això es repetisca cada any, cosa que aniria fenomenal en temps de crisi. Ja es parla del “mes de Falles” i també s’ha recuperat la idea de que sempre siga la cremà el tercer dilluns de març, cosa de la qual ha parlat la Federació de Falles de la Secció Especial amb el president de la Generalitat, Albert Fabra.

Representants de la Federació de Falles de la Secció Especial s’han reunit amb el president de la Generalitat Valenciana, Albert Fabra, per a comentar-li els avantatges que les falles es cremen sempre el tercer dilluns de març com enguany. D’esta manera, les Falles se celebrarien sempre en cap de setmana i s’avaforiria l’allau de visitants i per tant els ingressos per a la ciutat. El president de la Federació, Juan Armiñana, ha declarat als mitjans que esta postura no és nova per a ells i que han aprofitat la circumstància d’enguany per a tornar-la a presentar. També ha dit que les dades donen suport a eixa opinió, i que molts sectors, fins i tot l’Església, estarien d’acord.

Ara bé, no tots els fallers són de la mateixa opinió. Molts es resistixen al fet que Sant Josep siga un altre dia que no siga el 19 de març, i també està l’opinió que canviar el dia de la cremà a un dilluns beneficiaria només a les falles grans, però no a les menudes. Com es veu, un clàssic dels debats fallers ha tornat.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar