Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El sopar solidari de Torrent es dedica a Laura Vicuña

Com dèiem, el món faller no fa vacances. A Torrent ja s’està preparant el sopar solidari d’enguany, el qual es dedicarà a l’Associació Laura Vicuña i el prepararà la cort d’honor de 1982. Este sopar, que se celebrarà en juny, es presentarà el dia 23 de març a les 18.30, acte que inclourà l’obra de teatre La máquina de los sueños.

El quint sopar solidari de les corts d’honor de Torrent d’altres anys té per lema “30 anys amb la mateixa il·lusió de sempre” i l’organitzen les xiques de 1982 (Inmaculada Carratalá Vilanova, Trinidad Comes Olmos, Mª Dolores Hernán Jiménez, Mª José Sáez Puig, Adoración Rodríguez Torrecilla, M ª Jesús Sanz Oviedo i com a fallera major, Marisa Parrilla Jiménez). Enguany es presentarà divendres, 23 de març, a les 18.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent, o s’explicarà què és l’Associació Laura Vicuña amb l’ajuda d’una exposició de treballs realitzats per xiquets i dones de la mateixa. A més es representarà l’obra de teatre La máquina de los sueños, escrita, dirigida i interpretada per jòvens de l’associació.

Les entrades costaran 2 euros i es podran comprar al Centre Laura Vicuña tots els dies, i dijous 22 i divendres 23 de març a la sala d’actes de l’Ajuntament, de 17.00 a 20.00 de la vesprada. A més, hi haurà una fila zero per a persones que vulguen col·laborar en la causa i no assistisquen a la presentació, i vidrioles solidàries i tríptics de col·laboració que es trobaran als casals fallers fins finals de maig.