De moment, la majoria repetixen

Falla Plaça del Pilar 2012.I no per haver estudiat poc, sinó per fer les coses (en este cas les falles) molt bé. Acabada la cremà fa no res, algunes comissions ja estan comunicant quins artistes fallers tindran en este exercici que comença. Per exemple, Nou Campanar comenta que no continuarà amb Miguel Santaeulalia fill, mentre que Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal sí renovarà amb els dos artistes, Pedro Santaeulalia i David Moreno. Però les xarxes socials han dit més coses de fitxatges d’artistes…

En efecte, Nou Campanar, a pesar d’haver guanyat el primer premi de la secció especial, sembla que no renovarà artista faller. D’esta comissió comenta Actualidad Fallera en les xarxes socials que en el monument de 2013 no gastarà tants diners com el d’enguany. Per altra banda, la guanyadora del segon premi d’especial, Cuba-Literat Azorín, renovarà amb el seu artista infantil Sergio Amar, però el de la gran, Pere Baenas, se’n va a la Plaça del Pilar i de moment no se sap a qui contractaran. I la comissió del tercer lloc de la màxima categoria, Convent, renova amb David Moreno per a la falla infantil i per dos anys amb Pedro Santaeulalia per a la falla gran. Altra d’especial, Alm. Cadarso-Comte d’Altea, també renova els seus artistes, Manolo Algarra i José Gallego, ja que encara que la comissió va queixar-se pel quint premi atorgat a la gran, va quedar contenta amb el que va plantar-se. I per acabar la secció més alta, La Mercé sembla no tenir clar que continue en especial, segons s’ha parlat en diversos cercles.

I ja baixant de secció, de moment se sap que la triomfadora de la secció primera A, Mestre Gozalbo-Comte d’Altea, confiarà la seua pròxima falla a la mateixa “parella de fet” d’artistes Vicent Llàcer i Alejandro Santaeulalia, com anuncien en el seu blog.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar