Maduixa Teatre, RICASA i nova plaça per a la Crida

El grup Maduixa Teatre i la pirotècnica RICASA, de Ricardo Caballer, seran els encarregats de l’espectacle de la Crida que se celebra a València este diumenge a les 20.00 hores. I com a novetat enguany, els assistents xafaran la nova Plaça de la Crida, que és en realitat el lloc de sempre davant les Torres dels Serrans, però peatonalitzat (si l’han acabada a temps, clar). Enguany l’acte tindrà menys pressupost, però s’espera que siga del gust de tots.

L’acte començarà a les 19.40 hores amb un incendi (simulat, clar) de les Torres dels Serrans, amb foc fred i fum que simbolitzen l’encés de la metxa, una al·lusió a la pirotècnia de les Falles per part de Ricardo Caballer. Però la part important de l’espectacle la tindrà la percusió, que retrà homenatge als músics de la festa, mentre que la veu d’un actriu serà la il·lusió amb la qual els fallers treballen cada any. En tot este muntatge tindrà una gran importància la part visual (i caldrà mirar cap amunt, perquè el teatre estarà a 20 metres d’altura), en la qual jugaran un paper important el director de Maduixa Teatre, Joan Santacreu, el vestuari de Joan Miquel Reig (guanyador d’un premi Max), màscares de l’actor Enric Juezas, perruques de l’estilista Tono Sanmartín i música de Damián Sánchez.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar