Maduixa Teatre, RICASA i nova plaça per a la Crida

crida

El grup Maduixa Teatre i la pirotècnica RICASA, de Ricardo Caballer, seran els encarregats de l’espectacle de la Crida que se celebra a València este diumenge a les 20.00 hores. I com a novetat enguany, els assistents xafaran la nova Plaça de la Crida, que és en realitat el lloc de sempre davant les Torres dels Serrans, però peatonalitzat (si l’han acabada a temps, clar). Enguany l’acte tindrà menys pressupost, però s’espera que siga del gust de tots.

L’acte començarà a les 19.40 hores amb un incendi (simulat, clar) de les Torres dels Serrans, amb foc fred i fum que simbolitzen l’encés de la metxa, una al·lusió a la pirotècnia de les Falles per part de Ricardo Caballer. Però la part important de l’espectacle la tindrà la percusió, que retrà homenatge als músics de la festa, mentre que la veu d’un actriu serà la il·lusió amb la qual els fallers treballen cada any. En tot este muntatge tindrà una gran importància la part visual (i caldrà mirar cap amunt, perquè el teatre estarà a 20 metres d’altura), en la qual jugaran un paper important el director de Maduixa Teatre, Joan Santacreu, el vestuari de Joan Miquel Reig (guanyador d’un premi Max), màscares de l’actor Enric Juezas, perruques de l’estilista Tono Sanmartín i música de Damián Sánchez.