La ‘corrida’ de Juanjo García

descossio10

¡Vaja faena la de l’artista faller Juanjo García! Dimarts passat va presentar el seu diccionari fallero-taurí Descossío al casal de la Falla Sanchís Bergón-Túria amb una correguda plena de públic conegut de les falles i el toreig com l’artista Vicent Luna, el torero Vicente Barrera, la fallera major de València Sandra Muñoz i el president de JCF Francisco Lledó, i un cartell amb els periodistes Emilio Polo i Julio Fontán, i la fallera major de València 2011 Laura Caballero.

descossio8

En la línia del monument que plantarà la comissió amb el lema No hi ha quint roí i construït pel propi Juanjo García, el casal de Sanchís Bergón-Túria va convertir-se en una plaça de bous el 21 de febrer on la “correguda” va tenir en la presidència la fallera major de València, Sandra Muñoz, la de la comissió, Mireia Jorge, i els seus respectius presidents, Francisco Lledó i Vicente Asensio. Ente el públic, persones tan destacades com l’artista faller i gran aficionat als bous Vicente Luna, i els toreros Manolo Carrión, Vicente Barrera i Rafa Ferraro. Salvador Peiró presentó este pecular acte que va comptar amb les intervencions de Julio Fontán, Laura Caballero i Emilio Polo, els quals acabaren eixit per la porta gran, mentre que l’actriu Inma Guerrero i l’artista falller Javier Santes amenitzaven els temps morts amb pasdobles taurins.

descossio6

I després de l’espectacle va arribar la presentació del Descossío, diccionari fallero-taurí en clau d’humor escrit per l’artista Juanjo García, com ja s’ha comentat, i en el qual col·labora tant gent del món faller com del taurí. L’acte el va tancar l’entrega dels primers exemplars a les falleres majors i amb una intervenció desenfadada del “nou en la plaça” de president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar