Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Bon rotllo, veïns d’Alm. Cadarso

Falla A. Cadarso-C. Altea 2012 (maqueta).¡Pau i amor! En este plan hippie s’ha posat la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea amb en veïnat, ja que en vista de com està el pati, vol donar mostres de bona voluntat exposant la maqueta de la seua falla per tal que tots, fallers i no fallers, la facen un poquet seua.


La maqueta del monument que està realitzant Manuel Algarra estarà exposada al casal el proper divendres de 10 a 13.30 hores, amb la intenció que el veïnat de la zona la visite gratuïtament i es faça partícep del projecte que aposta pel primer premi de la secció especial. És la primera vegada que la comissió pren esta iniciativa d’aproximació al barri que, perquè no, pot evitar que protesten massa per les molèsties típiques de les Falles.