Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cronista guanya en teatre infantil

IMG 6030b

La Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve va ser la guanyadora del Concurs de teatre Infantil en valencià de la Junta Local Fallera de Torrent  amb l’obra La Bella no dorment.  Este i la resta de premis van entregar-se en la Gala Infantil de la Cultura celebrada dissabte pel matí.

El saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent va ser on va tenir lloc la gala de lliurament de premis on es representaren els premis de teatre infantil, declamació, així com el millor play-back de grup i tradicional. La Falla Cronista va ficar en escena La Bella no dorment, obra de teatre guanyadora. Per altre lloc, la Falla Antoni Pardo va representar el playback amb el qual va guanyar en el concurs organitzat per la Falla Sant Valerià i per últim, Àngel del Alcasser va imitar Lola Flores en el número guanyador en la modalitat tradicional de playback .

Quant al concurs de declamació, en la categoria A, la dels  més xicotets, va guanyar Emma Martínez, de Àngel de l’Alcàsser; el segon, Mireia Lázaro, de Saragossa; i tercer Juli Vilata, de Poble Nou. Per la seua banda, en la categoria B, va guanyar Claudia González, de Sants Patrons, seguint Isabel Moreno, de la Plaça i després  Lucía Hernández, de Sedaví. En la categoria C, el primer va ser per a la Falla La Plaça, amb Juan José Moreno, el segon per a Joan Marc Teller, de Sants Patrons i el tercer lloc també per a la Plaça Alberto Bermell. Finalment en la categoria D ha quedat guanyadora Natalia Arenas, de Sant Roc, Amparo Taberner segona, de la Falla Sants Patrons; i Lidia Ezpeleta, de la mateixa falla, ha quedat tercera.

La resta de premis de teatre són els següents. El segon va ser per a Avinguda Reina Sofia, amb Villadormida, de José González, i Àngel de l’Alcàsser va ser la tercera classificada amb l’obra El pou dels desitjos. Finalment, la Falla Sant Valerià en Que ja no som xiquets!, de Aitor Sánchez, va guanyar el premi als valors cívics.