Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La cremà?

‘Cendra’ es presenta el 24 de novembre

cendra11Cendra, la revista dedicada a la cultura fallera, presentarà el seu número 11 el dijous 24 de novembre. Esta vegada, la revista està dedicada a les publicacions sobre festes del poc que hagen existit en els últims cent anys, i pel que comenten els seus directors, Hernan Mir i Manolo Sanchís, anirà molt més carregada d’articles que en altres ocasions i per tant, serà més grossa de l’habitual (conseqüentment, haurem de llegir-la sense pressa per evitar atracons d’informació fallera). La portada, en esta ocasió, l’han realitzada Miguel Arraiz García i Raül Climent. L’acte de la presentació serà a la Biblioteca Municipal Carmelina Sánchez Cutillas, situada al carrer Poeta Serrano Clavero, número 40, de València, a les 20 hores.