Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los museos falleros?

Rocío i Sandra, invocades per Rita

fmv2012La alcaldessa de Valencia Rita Barberá ha fet les seues telefonades, com tots els anys, que en este cas han anat a parar a Sandra Muñoz Pérez, de la Falla Carcaixent-Compromís de Casp (qui serà la fallera major de València 2012) i a Rocío Pascual Candel (la fallera major infantil de València), de la Falla Santa Genoveva Torres-Arquitecte Toslá. Sandra, de 28 anys, és la xica de més edat que ha ocupat el càrrec. (Fotos: Fallas.com)

Rocío té 10 anys i cursa estudis de primària al col·legi Pío XII de València. La seua pel·lícula favorita és Grease, i com no, li agrada molt ballar. Quant a Sandra, és enginyera agrònoma a la Conselleria de Medi Ambient i té 28 anys. Té nòvio (així que admiradors, heu tingut mala sort) i s’informa sobre Falles per revistes e Internet. Sabent este últim detall: Sandra, si seguixes esta web, ¡salutacions i enhorabona per a tu i per a Rocío!