Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sant Joan Bosco presenta esbossos i proclama FM el dia 22

escut157El 22 d’octubre proper serà un dia molt aprofitat per la Falla Sant Joan Bosco-Duc de Mandas, ja que a les 21.00 hores començarà al Saló Monte Orandi un acte que contindrà el comiat de les falleres majors 2011, la proclamació de les de 2012 i la presentació d’esbossos de les pròximes falles que plantaran, tot precedit per un sopar.

Les falleres majors eixints són Irene Carpio Arener i la senyoreta Esther Cobo Gorgé, mentre que les entrants es diuen Claudia Ortega Cordellat i Dori Puerto Bartual, major i infantil respectivament, les quals aniran acompanyades del president infantil Miguel Griñán Nueda i del president de la comissió, Fernando Ros Chancosa. Els monuments que es presentaran seran obra dels artistes Javier Igualada i Paco Mesado, dels quals ja es poden vore els esbossos a continuació.

 

    bosco1

Falla infantil
Artista: Javier Igualada Fernández
Lema: El regreso de Perséfone

bosco2 Falla gran
Artista : Paco Mesado Poveda
Lema : Misses per un dia

Irene Carpio Arener y la señorita Esther Cobo Gorgé