Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Carrera Malilla i Dama d’Elx presentaran projectes

Les presentacions de projectes no paren per a gust i esgotament dels aficionats al monument faller. El dia 22 d’octubre (sí, el proper dissabte) a la carrera de Malilla, número 78 de València, tindrà lloc la de la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera a les 20.00 hores, acte on es coneixeran quins falles plantaran Paco Roca i José López, gran i infantil respectivament. Setmanes més tard, concretament el 12 de novembre, serà la comissió Illes Canàries-Dama d’Elx la que presentarà els seues dos projectes de falla, Veritat o mentida de Sergio Musoles la gran, i Aventures en el llac de Cate i Rosa en el cas de la infantil. Serà a les 20.30 hores al casal situat al carrer Dama d’Elx, 7 de València.