L’artista de Cuba-L. Azorín va presentar… la fallera major

cubalitsor

La nit de 14 d’octubre va ser quan els projectes de les falles de Cuba-Literat Azorín van vore la llum, però no van enlluernar massa: la presentació va ser només per als fallers de la comissió. Així que fins al dia 21, que s’inaugure la “Festa per a tots” de la Federació de Falles de la Secció Especial (a la qual pertany la comissió), ens quedem amb les ganes de saber com són. Els que sí hemos descobert els de fora és que l’artista faller Pere Baenas, a banda de presentar els seus esbossos i maquetes, també presenta falleres majors, en este cas Cristina Martínez Gras, la de Cuba-Literat Azorín.

L’acte va comptar també amb el moment de la firma dels artistes fallers amb la comissió. Després va haver-hi la intervenció de Rebecca Pierce Miquel, fallera major infantil, i Ramón Gimeno Toledo, president infantil, els quals van acompanyar l’artista Sergio Amar en el descobriment de l’esbós de la falla infantil que ens quedem amb les ganes de vore fins el dia 21. Després va ser el torn del president de la comissió, José Juan Giménez, qui va estar junt a l’artista del monument gran, Pere Baenas, quan este va fer públic… el nom de la fallera major, Cristina Martínez Gras. Ella no s’ho esperava i la sorpresa que va rebre va ser enorme, segons conten les cròniques de la nit. Posteriorment, els presents van poder vore com serà la falla de 2012 quan va alçar-se un teló, de la mateixa manera que va fer-se moments abans amb la infantil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar