Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Homenatge a les candidates d’Olivereta

homenatge

Les candidates a la cort d’honor de la fallera major de València de l’Agrupació Olivereta van ser venerades i homenatjades dissabte passat, i s’ho mereixien com va demostrar-se posteriorment:  tres d’elles (les xiquetes Paula Cucarella Tormo de la Falla Àngel de l’Alcàsser–José Maestre i Laura Soria Navarro de José María Bayarri-Los Isidros, i l’adulta Carolina Infante Fernández de Virgen de la Fuensanta) van superar la preselecció al dia següent. L’homenatge va tenir lloc al casal de la Falla Antonio Rueda, celebrant-se prèviament un sopar d’entrepà al carrer. Les candidates van desfilar per l’escenari i el president de l’agrupació, Antonio Sánchez Uroz, els va dedicar unes paraules. L’acte va acabar amb cava i pastes.