Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Foguera i nomenaments en Santa Cruz de Tenerife

angel

La Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser s’ho va passar d’allò més bé el passat 25 de juny en la seua festa de Sant Joan. Van tenir esmorzar per als infantils per agarrar forces i lluitar en la batalla d’aigua, i per a dinar van preparar una paella. Per la nit es va cremar una foguera dedicada al 50 aniversari de la comissió, la qual tenia el mateix remat que la primera falla plantada de esta en 1963 (una vaca), iniciant-se després el ball. Hores abans, per la vesprada, van nomenar-se Pascual Cano com a president infantil, Paula Mendieta com a fallera major infantil, i Mireia Álvaro Porta com a fallera major. Tots ells junt Rafael Pascual, el president, representaran la falla en 2012. Un dia completet, vaja que sí.