Els federats se n’anaren de gala

DSCF2611

Per si no hi havia bastant amb la reunió de maig on es va confirmar que totes les comissions de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) eren bones col·legues, dijos passat van celebrar una Gala de Germanor on van acudir les deu tenint com a convidada la fallera major de València, Laura Caballero. En l’acte van entregar-se les distincions a totes les falleres majors i presidents de les falles federades, un quadre acreditatiu del seu regnat i la insígnia d’argent de la FFSE.

En este acte van participar totes les comissions federades (Na Jordana, Convent, Alm. Cadarso, Exposició, Cuba-Literat Azorín, El Pilar, Sueca-Literat Azorín, Regne de València-Duc de Calàbria, L’Antiga de Campanar i Nou Campanar), sent presidit pel nou president de la Federació, Juan Armiñana. La gala va finalitzar amb un sopar de germanor.