¿Has leído "La iluminación"?

Alló, fallera major de Dénia!

fmd

Dimecres passat, dues telefonades van posar molt nervioses a dues xiques. I no va ser perquè cridaren venedors d’ADSL, sinó perquè era l’alcaldessa de Dénia per a dir-los que eren les falleres majors de la localitat. Ainhoa Flores Guerri és la nova fallera major infantil de Dénia, mentre que Anna Sobrecases Hostalrich va ser triada com a fallera major d’eixa ciutat. Ahir dissabte va celebrar-se la seua proclamació.

Les dues falleres majors van ser triades entre 15 candidates als càrrecs. Ainhoa, la infantil, és del districte París Pedrera, i la seua cort infantil està formada per Belen Moya Fernández (Roques), Noelia Garcia Catala (Darrere del Castell), Neus Moncho Rosello (Baix la Mar), Gal·la Sivera Febrer (Oeste) Natalia Arbona Larrosa (Saladar) i Marta Andrada Moñino (Port Rotes). Quant a la fallera major Anna, pertany al districte Marítim-Baix la Mar i la seua cort d’honor té a Gema Cristina de Juan Garcia (Les Roques), Pilar Ramírez Garcia (Paris Pedrera) i Patrícia Rubio Larrosa (Saladar).

IMG 1573

El primer acte que han protagonitzat com a falleres majors ha sigut el de la seua proclamació ahir dissabte 4 de juny. En l’acte, celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Dénia, l’alcaldessa de la ciutat, Ana Kringe, amb la regidora de festes, Pepa Sivera, i el president de la Junta Local Fallera, Juan Pedro Sánchez, van fer l’entrega a les afortuandes dels Pergamins acreditatius i de les insígnies d’or.