¿Has leído "Las Fallas de la riada"?

Alló, fallera major de Dénia!

Dimecres passat, dues telefonades van posar molt nervioses a dues xiques. I no va ser perquè cridaren venedors d’ADSL, sinó perquè era l’alcaldessa de Dénia per a dir-los que eren les falleres majors de la localitat. Ainhoa Flores Guerri és la nova fallera major infantil de Dénia, mentre que Anna Sobrecases Hostalrich va ser triada com a fallera major d’eixa ciutat. Ahir dissabte va celebrar-se la seua proclamació.

Les dues falleres majors van ser triades entre 15 candidates als càrrecs. Ainhoa, la infantil, és del districte París Pedrera, i la seua cort infantil està formada per Belen Moya Fernández (Roques), Noelia Garcia Catala (Darrere del Castell), Neus Moncho Rosello (Baix la Mar), Gal·la Sivera Febrer (Oeste) Natalia Arbona Larrosa (Saladar) i Marta Andrada Moñino (Port Rotes). Quant a la fallera major Anna, pertany al districte Marítim-Baix la Mar i la seua cort d’honor té a Gema Cristina de Juan Garcia (Les Roques), Pilar Ramírez Garcia (Paris Pedrera) i Patrícia Rubio Larrosa (Saladar).

El primer acte que han protagonitzat com a falleres majors ha sigut el de la seua proclamació ahir dissabte 4 de juny. En l’acte, celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Dénia, l’alcaldessa de la ciutat, Ana Kringe, amb la regidora de festes, Pepa Sivera, i el president de la Junta Local Fallera, Juan Pedro Sánchez, van fer l’entrega a les afortuandes dels Pergamins acreditatius i de les insígnies d’or.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar