¿Has leído "La despertà"?

Alló, fallera major de Dénia!

fmd

Dimecres passat, dues telefonades van posar molt nervioses a dues xiques. I no va ser perquè cridaren venedors d’ADSL, sinó perquè era l’alcaldessa de Dénia per a dir-los que eren les falleres majors de la localitat. Ainhoa Flores Guerri és la nova fallera major infantil de Dénia, mentre que Anna Sobrecases Hostalrich va ser triada com a fallera major d’eixa ciutat. Ahir dissabte va celebrar-se la seua proclamació.

Les dues falleres majors van ser triades entre 15 candidates als càrrecs. Ainhoa, la infantil, és del districte París Pedrera, i la seua cort infantil està formada per Belen Moya Fernández (Roques), Noelia Garcia Catala (Darrere del Castell), Neus Moncho Rosello (Baix la Mar), Gal·la Sivera Febrer (Oeste) Natalia Arbona Larrosa (Saladar) i Marta Andrada Moñino (Port Rotes). Quant a la fallera major Anna, pertany al districte Marítim-Baix la Mar i la seua cort d’honor té a Gema Cristina de Juan Garcia (Les Roques), Pilar Ramírez Garcia (Paris Pedrera) i Patrícia Rubio Larrosa (Saladar).

IMG 1573

El primer acte que han protagonitzat com a falleres majors ha sigut el de la seua proclamació ahir dissabte 4 de juny. En l’acte, celebrat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Dénia, l’alcaldessa de la ciutat, Ana Kringe, amb la regidora de festes, Pepa Sivera, i el president de la Junta Local Fallera, Juan Pedro Sánchez, van fer l’entrega a les afortuandes dels Pergamins acreditatius i de les insígnies d’or.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar