El divendres és de Maxi

escutbilbaoAixò no és el títol d’un nou programa de televisió. És el que pretén la Falla Fra Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous, que amb un cicle de tertúlies anomenat “Els Divendres de Maxi” vol  tractar temes relacionats amb la festa fallera una divendres al mes. El primer col·loqui tindrà lloc el 20 de maig a les 22.00 en el seu casal, i parlarà sobre pirotècnia.

En esta primera edició es comptarà amb la presència de Mikel Pagola Erviti, director de Piroart.com, jurat d’events pirotècnics i coautor del llibre Pirotecnia en Valencia. Precisament també participarà en el col·loqui altre dels autors d’esta obra, José Enrique Ferriols Monrabal, cronista i investigador de la pirotècnia, autor de publicacions relacionades amb este tema com Valencia, marzo y fuego. A ells s’unirà algun pirotècnic de prestigi que encara no està confirmat.

I parlant d’esta comissió fallera, l’artista de la seua falla gran de 2012 serà Fede Ferrer i el de la infantil, Óscar Villada. Quant al president, és Juan Ignacio Palao Gómez, qui ja va ocupar el càrrec fa 21 ans; i el president infantil és Matías Moncho Ronda.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar