Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Més de 400 persones en la festa solidària ‘Ara i ací’

borullLa festa de la Falla Borrull-Socors i la Fundació Aixec, en la qual pretenien “normalitzar la discapacitat”, va tindre una bona acollida: més de 400 persones van assistir eixe dia 15 de maig a la convocatòria, segons els organitzadors. Per ella van aparéixer els jugadors veterans del València C.F. Ricardo Arias i Pablo, els quals van fartar-se de firmar autògrafs.

La festa anomenada “Ara i ací”, que va celebrar-se a l’encreuament dels carrers Borrull i Doctor Peset Cervera de València, tenia com a objectiu que la gent veja la discapacitat com una cosa normal, i per a aconseguir-ho van muntar un ambient festiu. També es una oportunitat perquè es coneguen persones amb paràlisi cerebral, segons ha declarat Aixec, organització que ajuda a este col·lectiu. Aquell dia van instal·lar-se al carrer diversos jocs i actvitats per als xiquets, i es va poder vore una exhibició de punta de boixets, a més d’una discoteca mòbil, sortejos i cinc  calderes d’arròs amb fesols i naps. Per altra banda, i amb intenció de sensibilitzar a la població de les dificultats de desplaçament d’un minusvàlid, van posar-se a disposició de la gent unes bicicletes adaptades a discapacitats per tal que les provaren.

Tant la comissió fallera com la fundació Aixec van quedar molt satisfets de com va resultar la jornada, i han agraït la col·laboració desinteresada de fallers i no fallers per tal que tot isquera bé.