Més de 400 persones en la festa solidària ‘Ara i ací’

La festa de la Falla Borrull-Socors i la Fundació Aixec, en la qual pretenien “normalitzar la discapacitat”, va tindre una bona acollida: més de 400 persones van assistir eixe dia 15 de maig a la convocatòria, segons els organitzadors. Per ella van aparéixer els jugadors veterans del València C.F. Ricardo Arias i Pablo, els quals van fartar-se de firmar autògrafs.

La festa anomenada “Ara i ací”, que va celebrar-se a l’encreuament dels carrers Borrull i Doctor Peset Cervera de València, tenia com a objectiu que la gent veja la discapacitat com una cosa normal, i per a aconseguir-ho van muntar un ambient festiu. També es una oportunitat perquè es coneguen persones amb paràlisi cerebral, segons ha declarat Aixec, organització que ajuda a este col·lectiu. Aquell dia van instal·lar-se al carrer diversos jocs i actvitats per als xiquets, i es va poder vore una exhibició de punta de boixets, a més d’una discoteca mòbil, sortejos i cinc  calderes d’arròs amb fesols i naps. Per altra banda, i amb intenció de sensibilitzar a la població de les dificultats de desplaçament d’un minusvàlid, van posar-se a disposició de la gent unes bicicletes adaptades a discapacitats per tal que les provaren.

Tant la comissió fallera com la fundació Aixec van quedar molt satisfets de com va resultar la jornada, i han agraït la col·laboració desinteresada de fallers i no fallers per tal que tot isquera bé.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar