¿Has leído "La plantà"?

La formació de l’artista faller, en les converses de la Nau

Els reptes i obstacles de la formació dels artistes fallers són el tema de les V Converses Les Falles a la Nau, que tindran lloc els dies 29 i 30 de novembre a les 19.30 hores a la tercera planta l’edifici històric de la Universitat. En elles participaran persones vinculades a l’ensenyament de les arts, així com alguns representants polítics. Estes converses les coordina l’Associació d’Estudis Fallers, sent l’organització de la Universitat de València, Junta Central Fallera i el Gremi Artesà d’Artistes Fallers.

La primera sessió, la del dia 29, se centrarà en l’àmbit formatiu i tindrà per títol “Fer falles: de l’aula al taller”. Participaran Ricard Català Gorges (assesor de formació del CEFIRE), José Luis Cueto (degà de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València) i Fernando García Ribas (responsable de formació del Gremi d’Artistes Fallers).  Moderarà Antoni Colomina, doctor en Belles Arts.

Quant a la segona sessió, estarà dirigida a temes polítics, i en especial tractarà la proposició no de llei que proposa la creació de formació reglada per a les professions d’artista faller i artista foguerer. Prendran la paraula el 30 de novembre Rafael Ferraro (diputat del PP en les Corts Valencianes), Mònica Oltra (diputada del grup Compromís en les Corts Valencianes) i Miguel Soler (director general de formació professional del Ministeri d’Educació). El periodista Ferran García serà qui modere este debat.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar