Tres no són multitud

I és que tres encara són pocs per a causes solidàries com les del grup “Tres per a molts”, format per tres comissions falleres (Santa Maria Micaela–Martí l’Humà, General Llorens–Dr. Marco Merenciano “Els Generals” i Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent) fins ara, ja que des del 12 de novembre s’ha unit a elles la Falla Borrull-Socors. C0m que amb quatre falles no es podia mantenir el nom (això de ser quatre i dir-se tres és només dels mosqueters), ara es diuen “Units per a molts” i deixen la porta oberta a altres comissions que vulguen col·laborar amb ells en projectes de solidaritat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar