¿Has leído "El Pinocho de Na Jordana"?

I el 26, macropresentació de projectes del Mercat Jesús

agrupmjesus e1264484491392Un bon lloc per als fanàtics del monument faller serà el Teatre de l’ONCE de València (Gran Via Ramón i Cajal, 12) este divendres 26 de novembre a les vuit, ja que allí es presentaran els esbossos de 24 falles, en concret de les que plantaran les 12 comissions pertanyents a l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús, a saber:  Joan d’Aguiló-Av. Gaspar Aguilar, Costa i Borràs-Agustina d’Aragó, Carretera Escrivá-Coop. Sant Ferran, Misser Rabasa-Poeta Maragall, Tres Forques- Conca-Pérez Galdós, Pérez Galdós- Jesús-Mestre Sosa, Carcaixent-Compromís de Casp, Baró de Patraix-Conca, Pius XI- Fontanars, Plaça de Jesús, Jacint Labaila-Manuel Simó i Francesc Climent-Uruguai. A este acte han confirmat la seua assistència els 16 artistes que construixen i plantaran les nostres falles.