Es presentaran unes falles filosòfiques

cartel¿Es pot fer filosofia amb les falles? Això precisament és el que fa l’artista Alberto Ferrer García, i per a demostrar-ho, presentarà els monuments que plantarà en 2011, els quals intentaran demostrar que Filosofia i Falles poden conviure perfectament. Com a mostra, utilitzarà els projectes que es destinaran a la Falla Vidal de Cañelles-Sánchez Coello. L’acte de presentació serà dimarts 23 de novembre a les 19.00 hores en un lloc molt adequat per a este cas, i original per a la presentació de projectes de falles: el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València. Ara bé, ¿les explicarà amb referències a Plató o a Aristòtil? I anant més lluny: ¿és el món faller una falsa realitat, com les ombres del mite de la caverna? ¿És el límit de diners de la FFSE una il·lusió?