Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Es presentaran unes falles filosòfiques

cartel¿Es pot fer filosofia amb les falles? Això precisament és el que fa l’artista Alberto Ferrer García, i per a demostrar-ho, presentarà els monuments que plantarà en 2011, els quals intentaran demostrar que Filosofia i Falles poden conviure perfectament. Com a mostra, utilitzarà els projectes que es destinaran a la Falla Vidal de Cañelles-Sánchez Coello. L’acte de presentació serà dimarts 23 de novembre a les 19.00 hores en un lloc molt adequat per a este cas, i original per a la presentació de projectes de falles: el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València. Ara bé, ¿les explicarà amb referències a Plató o a Aristòtil? I anant més lluny: ¿és el món faller una falsa realitat, com les ombres del mite de la caverna? ¿És el límit de diners de la FFSE una il·lusió?