Es presentaran unes falles filosòfiques

cartel¿Es pot fer filosofia amb les falles? Això precisament és el que fa l’artista Alberto Ferrer García, i per a demostrar-ho, presentarà els monuments que plantarà en 2011, els quals intentaran demostrar que Filosofia i Falles poden conviure perfectament. Com a mostra, utilitzarà els projectes que es destinaran a la Falla Vidal de Cañelles-Sánchez Coello. L’acte de presentació serà dimarts 23 de novembre a les 19.00 hores en un lloc molt adequat per a este cas, i original per a la presentació de projectes de falles: el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València. Ara bé, ¿les explicarà amb referències a Plató o a Aristòtil? I anant més lluny: ¿és el món faller una falsa realitat, com les ombres del mite de la caverna? ¿És el límit de diners de la FFSE una il·lusió?

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar