Resultats del procés preselectiu

Segons decisions dels jurats de les diverses preseleccions celebrades durant el mes de juliol (l’última de les quals, la del sector El Carme, va acabar passada per aigua com es veu en la foto), este és el resultat del procés preselectiu per a cobrir places de cort d’honor de la fallera major de València, cort d’honor de la fallera major infantil de València, fallera major de València i fallera major infantil de València. Contra esta resolució pot interposar-se recurs en Junta Central Fallera o bé queixar-se en els fòrums d’Internet.

D’una llista de admeses a les preseleccions on figuraven 674 candidates entre infantils i majors, s’ha arribat a l’acord d’aprovar en este primer examen per a les vacants esmentades a 135 persones, 66 infantils i 69 majors. El dia 18 de setembre a la Fonteta de Sant Lluís tindrà lloc la prova de selecció definitiva per a cobrir les 26  places de corts d’honor (13 majors i 13 infantils). Més endavant se decidirà quines dues components de les corts seran les falleres majors de València.

Les llistes completes de preseleccionades es poden consultar ací:

  • Preseleccionades majors 2011
  • Preseleccionades infantils 2011

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar