Estrenes falleres en Internet

Ara que arriba l’estiu i a molta gent li abellix llegir mentre es posa negra (o roja) prenent el sol a la platja, ¿què millor que consultar amb el portàtil o el supermòbil algunes novetats falleres que hi ha en Internet? Alguns artistes fallers han creat blogs, i en Twitter han entrat recentment coneguts bojos per la nostra festa.

Amb el calor de l’estiu, l’artista Carlos Corredera ha inaugurat el seu blog on exposa el seu treball en monuments fallers i disseny. També Juan Lluch Martí s’ha decidit recentment a donar el pas de crear un blog on mostrar exemples de les seues falles. Per altra banda, la web Cendra Digital des de fa poc anuncia les seues novetats en el seu perfil de Twitter, cosa que també fa Malalt de Falles (gràcies al perfil de Facebook d’este últim hem sabut totes estes novetats a Internet, per cert). I si voleu informació i entreteniment sobre les falles en les vostres xarxes socials, recordeu que podeu seguir este Distrito Fallas per Facebook i Twitter. En breu hi haurà més articles en la secció d’història i humor.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar