¿Has leído "La cremà"?

Demà, falla interactiva solidària a Gandia

falla solidariaDemà 7 d’agost, si vas per la platja de Gandia, a banda de guiris per a fartar-te, algun que altre madrileny amb ganes d’aigua de mar i un sol fantàstic, trobaràs una falla interactiva solidària. ¿I què dimonis és això? Es tracta d’una idea de la ONGD Vivendes per als Sense Sostre consistent en un monument efímer (és a dir, una falla de tota la vida) construït pels participants d’un taller muntat per eixa organització solidària i la Junta Local Fallera de Gandia. A més, s’informarà sobre projectes solidaris de Vivendes per als Sense Sostre a Equador i sobre el Museu Faller de la ciutat.

En efecte, Vivendes per als Sense Sostre i la JLF de Gandia plantaran a la plaça Baladre, junt a l’Hotel Gandia Palace, una falla amb el lema “4 parets, 4 injustícies”. Este monument el fabricaran els participants d’un taller, on grans i xiquets podran apuntar-se per 5 euros, i en el qual es mostrarà con es construïxen els ninots fallers i es composen les crítiques, a banda de conéixer la història de la festa fallera. A més, un estand aproparà el Museu Faller de Gandia als banyistes. Per altra banda, també s’informarà dels projectes que eixe ONGD té a Equador, i podran col·laborar amb ella comprant en un mercadet solidari. Amb els diners recollits, 14 voluntaris de La Safor aniran el 15 d’agost cap a la ciutat equatoriana de Guayaquil a ajudar en la construcció de quatre vivendes i a emportar 95 kilos de medicines i material mèdic.