Demà, falla interactiva solidària a Gandia

Demà 7 d’agost, si vas per la platja de Gandia, a banda de guiris per a fartar-te, algun que altre madrileny amb ganes d’aigua de mar i un sol fantàstic, trobaràs una falla interactiva solidària. ¿I què dimonis és això? Es tracta d’una idea de la ONGD Vivendes per als Sense Sostre consistent en un monument efímer (és a dir, una falla de tota la vida) construït pels participants d’un taller muntat per eixa organització solidària i la Junta Local Fallera de Gandia. A més, s’informarà sobre projectes solidaris de Vivendes per als Sense Sostre a Equador i sobre el Museu Faller de la ciutat.

En efecte, Vivendes per als Sense Sostre i la JLF de Gandia plantaran a la plaça Baladre, junt a l’Hotel Gandia Palace, una falla amb el lema “4 parets, 4 injustícies”. Este monument el fabricaran els participants d’un taller, on grans i xiquets podran apuntar-se per 5 euros, i en el qual es mostrarà con es construïxen els ninots fallers i es composen les crítiques, a banda de conéixer la història de la festa fallera. A més, un estand aproparà el Museu Faller de Gandia als banyistes. Per altra banda, també s’informarà dels projectes que eixe ONGD té a Equador, i podran col·laborar amb ella comprant en un mercadet solidari. Amb els diners recollits, 14 voluntaris de La Safor aniran el 15 d’agost cap a la ciutat equatoriana de Guayaquil a ajudar en la construcció de quatre vivendes i a emportar 95 kilos de medicines i material mèdic.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar