¡Dios mío, esta falla es un infierno!

Això haguera dit Rambo si haguera visitat el casal de la Falla Na Jordana passat 17 de juliol, quan van presentar als fallers i amics els projectes de monument per a 2011. Espelmes, flames, conjurs, monòlegs, videoclips, audiovisuals, diabòlics còctels i un catering de viandes vermelles, segons informen en la seua web, van fer divertida i satànica la presentació de les dues falles, les quals portaran per lemes I tu de què vas i Ens vorem a l’Infern. Els artistes falleres de les mateixes, Joan Blanch en el cas de la infantil, i Manolo Martín i Sento Llobell en el de la major, van explicar els projectes que, segons el president de la comissió, Pere Borrego, seran impactants i faran història en la comissió. Amb este acte, a banda de passar-ho molt bé els fallers com demostren les imatges publicades, Na Jordana posa les dents llargues a la resta dels mortals, ja que els esbossos i les maquetes no es presentaran al públic en general fins la pròxima Festa per a Tots de la Federació de Falles de la Secció Especial. A esperar toca…

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar