Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¡Dios mío, esta falla es un infierno!

Això haguera dit Rambo si haguera visitat el casal de la Falla Na Jordana passat 17 de juliol, quan van presentar als fallers i amics els projectes de monument per a 2011. Espelmes, flames, conjurs, monòlegs, videoclips, audiovisuals, diabòlics còctels i un catering de viandes vermelles, segons informen en la seua web, van fer divertida i satànica la presentació de les dues falles, les quals portaran per lemes I tu de què vas i Ens vorem a l’Infern. Els artistes falleres de les mateixes, Joan Blanch en el cas de la infantil, i Manolo Martín i Sento Llobell en el de la major, van explicar els projectes que, segons el president de la comissió, Pere Borrego, seran impactants i faran història en la comissió. Amb este acte, a banda de passar-ho molt bé els fallers com demostren les imatges publicades, Na Jordana posa les dents llargues a la resta dels mortals, ja que els esbossos i les maquetes no es presentaran al públic en general fins la pròxima Festa per a Tots de la Federació de Falles de la Secció Especial. A esperar toca…