¡Dios mío, esta falla es un infierno!

Això haguera dit Rambo si haguera visitat el casal de la Falla Na Jordana passat 17 de juliol, quan van presentar als fallers i amics els projectes de monument per a 2011. Espelmes, flames, conjurs, monòlegs, videoclips, audiovisuals, diabòlics còctels i un catering de viandes vermelles, segons informen en la seua web, van fer divertida i satànica la presentació de les dues falles, les quals portaran per lemes I tu de què vas i Ens vorem a l’Infern. Els artistes falleres de les mateixes, Joan Blanch en el cas de la infantil, i Manolo Martín i Sento Llobell en el de la major, van explicar els projectes que, segons el president de la comissió, Pere Borrego, seran impactants i faran història en la comissió. Amb este acte, a banda de passar-ho molt bé els fallers com demostren les imatges publicades, Na Jordana posa les dents llargues a la resta dels mortals, ja que els esbossos i les maquetes no es presentaran al públic en general fins la pròxima Festa per a Tots de la Federació de Falles de la Secció Especial. A esperar toca…