Esta és la cort d’honor de Torrent

Mentre a València continuen que si preseleccione esta, que si preseleccione l’altra, la localitat de Torrent ja ha elegit a la seua cort d’honor, segons informa la seua web oficial.  Les xiques afortunades són: Isabel Fuertes Alabarta (Falla Ángel del Alcázar), Mª Ángeles Silla Arjona (Falla Antoni Pardo), Noelia Maroto Esteve (Falla Avinguda), Tamara Paños Ruiz (Falla Poble Nou), Jasmyna Gordillo Masegosa (Falla Ramón y Cajal), Mª Victoria Miquel Carratalá (Falla Sant Roc), Almudena Talavera Mejías (Falla Nicolau Andreu), Nuria Salt Company (Falla Saragossa – Parc Central), Verónica Campillos Martínez (Falla Sant Amador – Espartero), Carmen Murcia Gala (Falla Lope de Rueda – Verge del Puig) i Vanesa Centelles Ródenas (Falla Av. Reina Sofía – Pz Pedro Iturralde). D’elles, una serà la fallera major de Torrent, però com que encara no s’ha elegit i no sóc Rappel, encara no ho puc publicar.