¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Lleons-Poeta Mas i Ros renova amb els artistes

La comissió Els Lleons-Poeta Mas i Ros ha renovat amb els seus dos artistes fallers de 2010, Federico Contreras Huguet i José Luis Platero Cosí. Raons per a estar contents amb ells tenen els fallers, ja que Contreras ha aconseguit el primer premi de secció dos anys consecutius, i Platero ha obtingut diversos palets amb els seus monuments infantils com el tercer premi de la secció 9  i el premi al millor ninot de secció en 2010. Però hi ha més notícies sobre fitxatges d’artistes, entre els quals trobem Fede Ferrer, Carlos Carsí i Paco López Albert.

En altre punt de la ciutat, la Falla General Barroso-Litògraf Pascual Abad torna a confiar la seua falla infantil en Carlos Carsí, un artista que a poc a poc està guanyant molt prestigi. La falla gran la farà per primera volta Fede Ferrer. Parlant d’esta falla, el 16 d’abril van renovar també la confiança al seu president, José Valle García.

Altra comissió que ja té clar qui plantarà les seues falles és Gravador Esteve-Ciril Amorós, que fa fitxat ni més ni menys que al campió de la secció especial de 2010, Paco López Albert, qui esperen que aconseguisca també la primera posició en la primera A. El monument infantil el tornarà a realitzar Francisco Jiménez Rodero.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar