Fallas para falleros y no falleros según Candreu

L’ADEF i Solaz reben el Ninot d’Or

gremiEl Ninot d’Or del Gremi Artesà d’Artistas Fallers de València ha recaigut en l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF), Alfredo Solaz (assesor de la presidència de Junta Central Fallera) i Alicia Ordiñaga (Directora General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana). Així mateix, també tindran esta distinció els artistes fallers Julián Baldoví Rodrigo, José Benavent Piera, Salvador Espert Corachán, Fernando García Ribas, Vicente Herrando Soler i Pedro M. Rodríguez Marí; i també les falleres majors de València 2010, Pilar Giménez Santamarina i Ariadna Galán García. La insígnia d’argent del Gremi l’han obtingut els artistes jubilats jubilados José Soro Capella i Luis Tortajada Pérez. Totes estes recompenses s’entregaran l’1 de maig durant la festa gremial.