Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Falleres per la Gran Via de Madrid

granviaLa Falla Borrull-Dr. Peset Cervera ha portar el seu concurs solidari de fotografia a Madrid, i no ha ressistit la temptació de fer una desfilada amb indumentària valenciana per la centenària Gran Via madrilenya. Esta comissió va portar l’exposició itinerant de les imatges del concurs Noubotànic de SOStenibilitat  a la capital de l’Estat, on també va fer mostres de diverses iniciatives culturals valencianes i falleres amb l’ajuda de la Casa de València d’aquella ciutat. Entre les activitats que van tenir lloc estava la construcció d’un ninot, per exemple. Recordem que el concurs fotogràfic volia concienciar sobre el problema de la falta de l’aigua i del canvi climàtic, i a banda es volien recollir fons per a projectes solidaris amb la venda de les trenta fotografies selecciones per a la mostra itinerant.

Estes són algunes imatges de la visita:

DSCF0193

DSCF0325