¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Falleres per la Gran Via de Madrid

La Falla Borrull-Dr. Peset Cervera ha portar el seu concurs solidari de fotografia a Madrid, i no ha ressistit la temptació de fer una desfilada amb indumentària valenciana per la centenària Gran Via madrilenya. Esta comissió va portar l’exposició itinerant de les imatges del concurs Noubotànic de SOStenibilitat  a la capital de l’Estat, on també va fer mostres de diverses iniciatives culturals valencianes i falleres amb l’ajuda de la Casa de València d’aquella ciutat. Entre les activitats que van tenir lloc estava la construcció d’un ninot, per exemple. Recordem que el concurs fotogràfic volia concienciar sobre el problema de la falta de l’aigua i del canvi climàtic, i a banda es volien recollir fons per a projectes solidaris amb la venda de les trenta fotografies selecciones per a la mostra itinerant.

Estes són algunes imatges de la visita:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar