Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Exposició del Ninot

No podia fallar. L’omnipresent crisi és també omnipresent en l’Exposició del Ninot, ja siga com Zapatero atacat pels problemes econòmics, el currículum d’un mileurista o un top manta del Rei Joan Carles. Per altra banda, els artistes més ràpids a este costat del Túria han construït ninots sobre temes de candent actualitat, com la limitació de pressupostos de la FFSE o la proposta de pujar l’edat de jubilació als 67 anys. Tampoc falten al·lusions a Rita Barberá, Francesc Camps, el cas Gürtel, el centenari del Levante U.D. i la mort de Michael Jackson. I, per descomptat, hi ha ninots que sembla que mai hagen eixit de l’exposició, perquè estan tots els anys. Com sempre, ací oferisc una selecció dels que m’han paregut més divertits o més originals dels ninots grans (en breu, els infantils).

Esta és una mostra d’allò que es pot vore a la carpa situada al costat del centre comercial Nuevo Centro de València. L’Exposició del Ninot estarà oberta fins al 15 de març a les 18.00 hores, encara que els ninots infantils se’ls emportaran el dia anterior. En el mateix lloc també es pot vore una exposició del fotògraf Lázaro de la Peña, i un ninot a mode de vidriola, regalat per l’artista Raúl Sebastián, on es pot donar diners per a Metges sense Fronteres en benefici d’Haití.

[nggallery id=36]

Per als qui volen més, es poden consultar les fotos de tots els ninots grans de l’Exposició en Cendra Digital.