Exaltació de les falleres majors del Marítim

Invasió de falleres majors al Palau de la Música el 6 de febrer: eixe dia, les 40 comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim celebraran l’exaltació de les seues representants. A les 16.45 hores es rebran les falleres majors i infantils en l’esmentat edifici, i l’espectacle començarà amb l’actuació del Cor Vireai, el qual interpretarà cançons de Disney i dels Beatles a la sala Iturbi. Després, l’informador faller Manuel Andrés Zarapico realitzarà les tasques de mantenidor, i seguidament s’entregaran les recompenses, destacant entre estes les de plata a les falleres majores de València 2010 i a Sandra Fito (component de la cort d’honor infantil de 2010 i fallera de Malva-rosa, comissió de l’agrupació), i la insígnia d’Or Honorífica a la Falla Barraca-Espadà pels seus 50 anys.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar