Exaltació de les falleres majors del Marítim

cartel exaltacionInvasió de falleres majors al Palau de la Música el 6 de febrer: eixe dia, les 40 comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim celebraran l’exaltació de les seues representants. A les 16.45 hores es rebran les falleres majors i infantils en l’esmentat edifici, i l’espectacle començarà amb l’actuació del Cor Vireai, el qual interpretarà cançons de Disney i dels Beatles a la sala Iturbi. Després, l’informador faller Manuel Andrés Zarapico realitzarà les tasques de mantenidor, i seguidament s’entregaran les recompenses, destacant entre estes les de plata a les falleres majores de València 2010 i a Sandra Fito (component de la cort d’honor infantil de 2010 i fallera de Malva-rosa, comissió de l’agrupació), i la insígnia d’Or Honorífica a la Falla Barraca-Espadà pels seus 50 anys.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar