Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Exaltació de les falleres majors del Marítim

cartel exaltacionInvasió de falleres majors al Palau de la Música el 6 de febrer: eixe dia, les 40 comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim celebraran l’exaltació de les seues representants. A les 16.45 hores es rebran les falleres majors i infantils en l’esmentat edifici, i l’espectacle començarà amb l’actuació del Cor Vireai, el qual interpretarà cançons de Disney i dels Beatles a la sala Iturbi. Després, l’informador faller Manuel Andrés Zarapico realitzarà les tasques de mantenidor, i seguidament s’entregaran les recompenses, destacant entre estes les de plata a les falleres majores de València 2010 i a Sandra Fito (component de la cort d’honor infantil de 2010 i fallera de Malva-rosa, comissió de l’agrupació), i la insígnia d’Or Honorífica a la Falla Barraca-Espadà pels seus 50 anys.