Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Guanyadors dels playbacks del Botànic

botanicpetxina e1264275866560La Falla Lepant-Guillem de Castro va guanyar el concurs de playbacks infantils de l’Agrupació de Falles del Botànic, en la modalitat individual. En grup, la triomfadora va ser Quart-Túria. Per altra banda, els premis en qualitat artística van recaure en els números de Sant Josep de la Muntanya-Terol (individual) i Dr. Sanchís Bergón-Túria (grup), els quals es representaran de nou el 27 de febrer al complex de la Petxina, quan es presenten els esbossos de l’agrupació.

El jurat del concurs va estar format per María Argente, Cristina Aroca i Jorge Guarro, mentre que el presentador va ser Kepa Llona. En modalitat individual, els segon i tercer premis van ser per a Sant Josep de la Muntanya-Terol i Santa M. Micaela-Martí l’Humà respectivament, mentre que en grup el pòdium el van completar Dr. Sanchís Bergón-Túria en el segon lloc, i Plaça Rojas Clemente en el tercer.