Piti, exaltada

I molt exaltada, ja que la fallera major de València, María Pilar Giménez Santamarina, va viure ahir per la nit la seua Exaltació. Un acte que, com és habitual, no aporta moltes novetats, però que no deixa de despertar interés pels incondicionals de les pintes. Com sempre, el Palau de la Música va omplir-se de gent que volia vore en persona l’acte i descobrir de primera mà el color del vestit de Pilar: blau safir.

Com es deia adés, les línies generals de l’acte són les de fa una barbaritat d’anys, però sempre hi ha coses que donen que parlar. L’espectacle elegit, per exemple, que de la mà de Divertia Producciones va ser un repertori de números de circ on van incloure’s malabars i mags, va agradar molt a part de públic i gens a l’altra. El mantenidor, Juan Francisco Juliá, va agradar per la seua vinculació a València -està molt vinculat a la docència universitària valenciana, i a més és amic de la família de la fallera major de València-. I el que  també va causar bona impressió, segons comenten alguns assistents, són les trufes i els sorbets que van dona al final de l’acte, però això és una altra història.

Foto: Fallas.com

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar