¿Has leído "La falla (el monumento)"?

A Ariadna li agrada el pastís

Ariadna Galán, la fallera major infantil de València, va tenir el seu torn d’exaltació la vesprada del dissabte 23 de gener. La xiqueta, amb vuit anys però amb molt de caràcter -diuen que va fer callar al propi Vicente Fayos mentre feia una entrevista radiofònica-, va gaudir d’una vesprada molt especial on va descobrir-se el color del seu vestit (batejat com “pastís”, encara que és un verd pistatxo) i el públic va gaudir d’un espectacle sobre les estacions de l’any on van participar fallerets infantils. La periodista Amparo Peris, mantenidora de l’acte i molt vinculada a les festes valencianes, va dedicar-li un poema a Ariadna, la va fer protagonista d’un conte, i també va recordar als xiquets que van ser víctimes del terratrèmol d’Haití. Foto: fallas.com