Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

¡Que la cremà la pague la ràdio!

Ara que les comissions van curtes de pasta, no aniria malament que la cremà dels monuments la pagara algú, ¿no? Doncs este és el premi que proposa el programa Cadafal de Ràdio 9 per a un nou concurs que començarà en breu. Les falles que participen, fins a un màxim de 16, poden guanyar el material pirotècnic necessari per a cremar els monuments gran i infantil. Este concurs consistirà en preguntes sobre actualitat fallera, història de les Falles, monuments, artistes i pirotècnica, i està obert a totes les comissions de la Comunitat Valenciana; es desenrotllarà del 30 de gener al 20 de febrer, tenint la final el 27 de febrer. El termini d’inscripció és del 14 al 22 de gener, i esta es pot formalitzar escrivint un correu a cadafal@radionou.com amb el nom i DNI de dos fallers que seran els participants, el nom i DNI del representant de la falla, i un telèfon de contacte. Les bases senceres poden consultar-se en la web de l’emissora.