¡Que la cremà la pague la ràdio!

Ara que les comissions van curtes de pasta, no aniria malament que la cremà dels monuments la pagara algú, ¿no? Doncs este és el premi que proposa el programa Cadafal de Ràdio 9 per a un nou concurs que començarà en breu. Les falles que participen, fins a un màxim de 16, poden guanyar el material pirotècnic necessari per a cremar els monuments gran i infantil. Este concurs consistirà en preguntes sobre actualitat fallera, història de les Falles, monuments, artistes i pirotècnica, i està obert a totes les comissions de la Comunitat Valenciana; es desenrotllarà del 30 de gener al 20 de febrer, tenint la final el 27 de febrer. El termini d’inscripció és del 14 al 22 de gener, i esta es pot formalitzar escrivint un correu a cadafal@radionou.com amb el nom i DNI de dos fallers que seran els participants, el nom i DNI del representant de la falla, i un telèfon de contacte. Les bases senceres poden consultar-se en la web de l’emissora.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar