I Jornada Cultural de Salamanca-C. Altea

La Falla Salamanca-Comte d’Altea celebrarà el dia 16 de gener de 2010 la seua  I Jornada Cultural al seu casal situat al Carrer Comte d’Altea, 55 de València. Este dia hi haurà xerrades sobre l’origen i l’evolució de la festa fallera, a banda d’un dinar popular d’arròs amb fesols i naps i fabes. En resum, una jornada on aprendre més sobre la nostra festa.

En concret, el programa d’esta I Jornada Cultural del dia 16 de gener és el següent:

11:30 h: Xerrada-taller: “Origen i evolució de les formes constructives del ninot i de la falla”. Analitzarem els inicis de la festa. Des del “parot” fins al “ninot de suro” per acabar preguntant-nos sobre el futur: ¿com es faran les falles del segle XXI? ¿Quin serà el paper del mestre artesà? Tot això de la mà de l’artista Juanjo García.

14:30 h: Dinar popular a càrrec de les cuineres més internacionals de la comissió, més conegudes com “les del gin-tonic”, que prepararan arròs en fesols i naps i fabes.

17:30 h: Tertúlia: “¿Quina es la teua pròpia estoreta velleta?” A partir d’aquesta inicial pregunta debatrem sobre aquells aspectes socials i, sobretot, fallers que s’han quedat desfasats. Sobre com millorar-los. Fins i tot què pot sobrar en el món de les Falles.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar