¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Telefónica presenta el seu retorn a 1a-A

telefonicaParlem de la comissió fallera, no d’una de les empreses que donen la llanda perquè ens posem el seu ADSL. El dia 8, la Falla Ribera-Convent Santa Clara, també coneguda com la “Falla Telefónica”, va presentar la maqueta i l’esbós de la falla que plantarà el pròxim març. Amb este monument, la comissió torna a la secció primera A després de 36 anys d’abandonar-la.

DSC 3452 e1263421565657

L’acte va començar amb un audiovisual que va repassar la trajectòria de la comissió per les diverses seccions en què ha militat, per a passar després a un altre que descobria el monument de 2010, de lema Angelets negres i obra de Xavi Herrero.  Este artista faller va explicar que la falla tracta el tema dels moments més foscos produïts per la crisi actual, els quals representa amb figures del pintor José Ribera “El Españoleto” i la composició del cantant Antonio Machín anomenada Angelitos negros. No obstant, també hi haurà al monument alguns àngels blancs que simbolitzaran la il·lusió d’una bona perspectiva econòmica. La nit va acabar amb un vi d’honor i, seguint amb un costum de la comissió, van servir tortell de reis sense fabes però amb molts regals.

DSC 7054R e1263421663810

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar