Exposició d’esbossos del Marítim

maritimLes falles de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim exposarà els seus esbossos al Museu de les Drassanes a partir del 21 de gener, i aprofitaran l’ocasió per a entregar els estendarts als premiats dels concursos, fer festes infantils i muntar un festival de folklore.  I a més, assistiran la fallera major de València i la seua cort d’honor. ¡Quasi res!

Este és el programa d’actes de l’Exposició de Esbossos 2010:

Dijous 21 de gener, 20:00

Obertura de l’exposició amb la presència de la fallera major de València, la seua Cort d’Honor i totes les Falleres Majors i Presidents de les 40 Falles Agrupades. Visita de l’exposició. A continuació se celebrarà la Gala de Lliurament de Estendards de tots els campionats de majors celebrats durant l’exercici en la nostra Agrupació. L’acte finalitzarà amb un Vi d’Honor per a tots els assistents.

Divendres 22 de gener, 10,30 h

Obertura de l’exposició amb la presència de la fallera major infantil de València, la seua Cort d’Honor i totes les Falleres Majors i Presidents Infantils de l’Agrupació. Visita de l’exposició. A continuació se celebrarà la Gala de Lliurament de Estendards de totes les activitats infantils celebrades durant l’exercici. Finalitzarem amb una festa infantil per a tots els xiquets.

Diumenge 24 de gener, 11,30 h

Festival de Folcklore Valencià al costat de les Drassanes, a la Plaça de l’Església Sta Maria del Mar, a càrrec dels grups pertanyents a les comissions de l’Agrupació. Al finalitzar es clausurarà l’Exposició d’Esbossos.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar