Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Exposició d’esbossos del Marítim

maritimLes falles de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim exposarà els seus esbossos al Museu de les Drassanes a partir del 21 de gener, i aprofitaran l’ocasió per a entregar els estendarts als premiats dels concursos, fer festes infantils i muntar un festival de folklore.  I a més, assistiran la fallera major de València i la seua cort d’honor. ¡Quasi res!

Este és el programa d’actes de l’Exposició de Esbossos 2010:

Dijous 21 de gener, 20:00

Obertura de l’exposició amb la presència de la fallera major de València, la seua Cort d’Honor i totes les Falleres Majors i Presidents de les 40 Falles Agrupades. Visita de l’exposició. A continuació se celebrarà la Gala de Lliurament de Estendards de tots els campionats de majors celebrats durant l’exercici en la nostra Agrupació. L’acte finalitzarà amb un Vi d’Honor per a tots els assistents.

Divendres 22 de gener, 10,30 h

Obertura de l’exposició amb la presència de la fallera major infantil de València, la seua Cort d’Honor i totes les Falleres Majors i Presidents Infantils de l’Agrupació. Visita de l’exposició. A continuació se celebrarà la Gala de Lliurament de Estendards de totes les activitats infantils celebrades durant l’exercici. Finalitzarem amb una festa infantil per a tots els xiquets.

Diumenge 24 de gener, 11,30 h

Festival de Folcklore Valencià al costat de les Drassanes, a la Plaça de l’Església Sta Maria del Mar, a càrrec dels grups pertanyents a les comissions de l’Agrupació. Al finalitzar es clausurarà l’Exposició d’Esbossos.