Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Crida?

Jesús Peris guanya el concurs de relats del ‘TF’

El relat curt Perquè respire el foc, escrit per Jesús Peris Llorca, ha guanyat amb molta diferència de vots el concurs de contes fallers d’El Turista Fallero. El text està escrit en valencià i és una alegoria sobre les falles del Barri del Carme de València. El seu autor és professor de literatura a la Universitat de València, faller de Ripalda-Beneficència-Sant Ramon i membre de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF). Els finalistes del concurs van ser els contes Asesinato en el casal de José Carlos Gómez (primer accèsit), Cartonelo de Toni Colomina (segon accèsit) i El cadafal de l’amor i la rialla de Lluís Mesa. Per altra banda, la publicació El Turista Fallero tindrà com a director enguany a Javier Tejero Zabal, qui és col·laborador de la revista i en altres mitjans de comunicació.