Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Salvem ‘El Turista Fallero’

El Turista Fallero 2009Si ja es va parlar en febrer de 2009 dels problemes que està causant la crisi econòmica a les publicacions falleres, ara cal reprendre el tema amb l’emblemàtica El Turista Fallero. Esta publicació té problemes financers per a eixir al carrer en 2010, i per a solucionar-los enguany donarà l’opció de reservar i pagar el exemplar de 2010 anticipadament. Amb esta manera, el comprador es garantix l’exemplar i l’editorial té diners avançats per a la seua producció.

La idea és senzilla: les persones que vulguen comprar-se El Turista Fallero de 2010 poden ingressar el seu preu (12 euros) en el compte bancari 3082 1296 78 5065757527 a nom de Comunidad y Fallas Ediciones, S.L., la nova editora de la revista, indicant en el concepte “Un Turista Fallero 2010”.  Si se’n volen més exemplar, ha d’indicarse’n la quantitat i ingressar-se 12 euros per cadascú. Els exemplars reservats s’entregaran amb un regal de Publicaciones Bayarri, prèvia presentació del justificant d’ingrés, en la festa de presentació de la publicació i en altres cites que es convocaran. La llista de les persones que s’acollisquen a esta modalitat de compra, de gran ajuda per a la supervivència del Turista, es publicarà en la revista amb el títol “Els Amics del Turista Fallero”  i s’espera que passe de 500 noms. De moment, ja hi ha moltes mostres d’adhesió a esta iniciativa en Facebook.