Salvem ‘El Turista Fallero’

El Turista Fallero 2009Si ja es va parlar en febrer de 2009 dels problemes que està causant la crisi econòmica a les publicacions falleres, ara cal reprendre el tema amb l’emblemàtica El Turista Fallero. Esta publicació té problemes financers per a eixir al carrer en 2010, i per a solucionar-los enguany donarà l’opció de reservar i pagar el exemplar de 2010 anticipadament. Amb esta manera, el comprador es garantix l’exemplar i l’editorial té diners avançats per a la seua producció.

La idea és senzilla: les persones que vulguen comprar-se El Turista Fallero de 2010 poden ingressar el seu preu (12 euros) en el compte bancari 3082 1296 78 5065757527 a nom de Comunidad y Fallas Ediciones, S.L., la nova editora de la revista, indicant en el concepte “Un Turista Fallero 2010”.  Si se’n volen més exemplar, ha d’indicarse’n la quantitat i ingressar-se 12 euros per cadascú. Els exemplars reservats s’entregaran amb un regal de Publicaciones Bayarri, prèvia presentació del justificant d’ingrés, en la festa de presentació de la publicació i en altres cites que es convocaran. La llista de les persones que s’acollisquen a esta modalitat de compra, de gran ajuda per a la supervivència del Turista, es publicarà en la revista amb el títol “Els Amics del Turista Fallero”  i s’espera que passe de 500 noms. De moment, ja hi ha moltes mostres d’adhesió a esta iniciativa en Facebook.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar