Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Artistas no sólo falleros?

Juan Parera, recordat en el Mig Any de la Parada Mora

Mig Any 2009 de la Falla AlmirantLa festa del Mig Any de la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea enguany ha sigut especial, ja que ha ret homenatge al fundador de la Parada Mora de la Comissió i recentment desaparegut, Juan “El Moro” Parera. També va proclamar-se eixe dia al nou Rei Moro, Vicent Fuster, i a les hurís Marta Agustín, fallera major de València 2009, i la seua cort d’honor. Eixe nit també va emetre’s el programa Veus de festa de la 101.9 FM des del seu casal.

Mig Any 2009 de la Falla Almirant (2)L’acte va iniciar-se amb un recordatori de Juan Parera a càrrec de Alfons Grau, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València i bon amic seu, mentre es projectaven algunes imatges de l’homenatjat en una pantalla gegant. Després del sopar al carrer d’arròs amb fesols i naps, el presentador de l’acte, José Luis Llorens, va acomiadar al Rei Moro 2009 Nacho Cotino presentant en diapositives els seus millors moments, i amb la imposició de la insígnia de la falla per part de Mamen Marqués, la fallera major de la comissió.

A continuació va pujar a l’escenari el Rei Moro entrant, Vicent Fuster, qui va rebre de Nacho Cotino l’espasa que té gravats els noms de tots els que van ocupar eixe càrrec des de 2001. Després van presentar-se les hurís Marta Agustín i la seua cort d’honor, a les quals va unir-se María Berbel, la fallera major infantil de València del mateix any. La nit va acabar amb un parlament de la presidenta de la falla, Laura María Cano, i una desfilada mora per la Gran Via.Mig Any 2009 de la Falla Almirant (3)